Tarih: 01.01.0001 00:00
Güncelleme: 19.06.2020 13:38
325
SÜPER GÜCÜN PARASAL BİRİMİ
Güzel ülkemizin güzel insanlarına müjdeler olsun ki; Rabbim eski günlerdeki dünya imparatorluğu olma nimetini tekrar ihsan etti.
Böyle güzelliği bizlere nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Rabbimiz nimete şükür edilirse verdiğim nimeti artırırım eğer nankörlük ederseniz nimeti elinizden alıp ardından sonsuz azap ederim buyuruyor.
Verilen nimetin kadri kıymeti bilmeliyiz. Şu anda dünya, Türkiye karşısında tir tir titremektedir. Türkler eski gücüne kavuşmuştur.
Gerçek anlamda dünya süper gücü olmak için yapılması gereken birkaç düzenleme daha vardır.
Bunu bilen dış güçler Deva partisi gibi ekonomiden sorumlu bakanlık yapmış birisini Türk siyasetine soktular.
Deva partisi ile Türkiye süper gücüne verilmek istenen mesaj şudur.
Askeri güç olarak tamam ancak dünya devi olmanın kuralı ekonomiye ve paraya hâkim olmaktır.
Paraya ve dünya ekonomisine hâkim olamazsanız sizden hiçbir şey olmaz.
Peki, Ali Babacan ve partisinin siyasal gücü ve misyonu bu işi kaldırmaya müsait midir? Cevap kesinlikle hayır olacaktır. Zaten o nedenle yurt dışı güçlerle Derviş gibi ithal edilmiştir.
Dünya ekonomisinin can damarı şu ana kadar petrol ve dolar idi.
ABD bankacılık sektörü Windows ile ticaret sistemine hâkim idi.
Yenidünya düzeninde dünya ticaretine ve parasına hangi ülke el koyarsa o ülke yenidünya düzeninde söz sahibi süper güç olur. Askeri başarılar masa başı ve diplomatik başarıya evirilmedikten sonra hiçbir işe yaramaz.
Diplomatik başarının sırları ise içeride ve dışarıda tek ve bir olmaktan geçer.
Devlet yönetim sistemi iktidarı ve muhalefeti ile aynı düşünce-duyguları paylaşmak zorundadır.
Devletçi gibi görünüp devlete hançer vuran partiler ve mensupları temizlenmelidir. Bunlarla ilgili kanuni düzenlemeler acilen meclisten geçirilmelidir.
Ekonomik sisteme gelince yenileştirilecek revize edilerek bambaşka sistemi çalıştırmak için mevcuttaki çalışma prensiplerini iyi anlamak gerekir.
ABD IMF ve Siyonist çetelerin kurdukları bankacılık sisteminin çalışma prensiplerini ve açık noktalarını bilmek gereklidir.
Çürümüş liberal söylemli emperyalist karakterli insanları ezmek ve köleleştirmek üzere kurulu alt yapı derhal değiştirilecektir.
Komünist sistemde halk egemenliği söyleminde köle çalıştırmak esası ile sahte sistem alternatif olamaz.
Peki, liberal sistemin emperyalist özellik taşımaması ve serbest rekabet olması için ne yapmak gerekli sorusu öne çıkar.
Dünya tek devlet tek millet anlayışı içinde ezilen ve ezenlerin hakları nasıl korunur.
Sistemin başına geçen yönetici ben diyerek nefsi olarak çevresindeki kişilerin haklarına girmektedir.
İnsanoğlu dünyanın sahibi benim diyerek yönetime baktığında alttakileri ezer. Bunu engelleyemezsiniz.
Kanunla yönetmelikle kişi haklarını koruma altına alamazsınız.
Türkiye’nin Arap ülkelerinde yaptıkları operasyonlar ile daha önce ABD ve para baronları petrol gücünü kayıp edeceklerini bildiklerinden petrol fiyatını çok düşürdüler.
Peki, petrol ve dolar silahından vazgeçen baronlar neye geçtiler.
Dünya gelecekte besin ve gıda maddelerini silah olarak kullanma yöntemini seçti.
Ülkemizde acilen tarım uygun politikalarla desteklenmelidir. Gerçi bir miktar destek başlamış ancak eğitim anlamında yeterli alt yapı olmadığından insanlar gıda maddesi elde etme silahının farkında değildirler. Sanayi ülkelerinde en önemli ihtiyaç besin maddesi bulabilmektir.
Gıda maddelerini IMF ve Siyonist güçler az bir dolar borç vererek 5-10 yıllık ülke potansiyeline ipotek koymuşlardır. Bu anlaşmalar derhal geçersiz sayılıp ekonomik savaşta bulunanlara cephe savaşı açılmalıdır. Aynı savaş iç düşmanlara karşıda verilmelidir. İç ve dış düşmanlara şu anda yapılan cephe ve hava savaşları sayesinde yeteri derecede korku ve endişe verilmiştir.
Kanuni sultan Süleyman Fransa’da İslam’a aykırı bir hareket ortaya çıktığında bir mektup yazarak onları yola getirmiştir. Aynı şey ABD ve IMF ye karşı gıda maddeleri, üzerinde oynan oyunlar için uygulanmalıdır.
Bazılarınız diyecek ki; onlar borç vermişler beyler ne borcu sanal ortamda basılan dolar kâğıdını borç diye vermek hangi adalet hangi dürüstlük anlayışına sığar.
Oyunun kuralları başlangıçta sahtekârlıkla kurulduğu için oyunu yok sayarsınız iş biter gider.
Burada yeni sistem nasıl kurulacak diye bir soru sorduğunuzu duyar gibiyim.
Efendim ilk önce dünyada olan kirli sistemin tüm unsurları temizlenebilmeli ki pürüzsüz yenidünya düzeni kurulabilmeli. Güle güle ABD ve IMF. Saygılarımla yüce Türkiye cumhuriyeti vatandaşları.
Pazar
9.3 ° / 7.3 °
Pazartesi
14.3 ° / 7.6 °
Salı
14.5 ° / 7.1 °


