Tarih: 21.05.2024 12:29 Güncelleme: 21.05.2024 14:13 823
CHP BERGAMA

CHP BERGAMA'DA KADIN KOLLARI BAŞKANLIK YARIŞINDA İDDİALI İSİM ŞENAY BOZA

CHP BERGAMA KADIN KOLLARINDA GÜÇLÜ ADAY ŞENAY BOZA

    CHP Bergama İlçe Kadın Kolları 24 Mayıs Cuma günü seçime gidiyor. İki adayın yarıştığı kadın kolları başkanlığı yarışında İngilizce Öğretmeni Şenay Boza seçimin favorisi olarak görülüyor. 

   Partide 5 yıldır kadın kolu başkanlığını yürüten Figen Günal'ın 31 Mart yerel seçiminde Bergama Belediye Meclis Üyesi seçilmesinin ardından boşalan kadın kolu başkanlığı seçimi 24 Mayıs Cuma günü yapılacak. Seçime çok iyi hazırlanan ve partili kadınların sevgisini kazanan Boza yaptığı açıklamada, “Kadınların haklarını daha iyi savunmak için geliyoruz” dedi.

   Boza “ Öncelikle gençlerin ve kadınların parti içinde daha çok sayıda seçme ve seçilebilmesi için projelerimizi hayata geçirmek önceliğimiz olacak. Kadınların emeğinin karşılıksız kalmaması ve kadınlarımızın örgütlenebilmesi için çalışacağız. Büyüklerimizden aldığımız yol göstericiliği gençlere entegre edeceğiz. İlçe örgütüm ve Belediyemizle uyum içinde çalışıp kadınlarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız. Partimiz için mücadele eden tüm emekçi kadınlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor bana desteklerini bekliyorum”

   Şenay Boza kimdir?

1972 Artvin Şavşat doğumlu. Öğretmen bir baba hemşire bir annenin ikinci çocuğu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce İşletme ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm İşletme Bölümlerinden mezun. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümüne devam etmekte. Evli ve bir erkek çokcuk annesi.  


Salı 35.2 ° / 23.5 °
Çarşamba 36.7 ° / 22.6 °
Perşembe 39 ° / 24.2 °