Tarih: 14.04.2020 20:12
İYİ PARTİLİ KEMALLER: 'BU NASIL PAZARLIK'
İYİ Partili Bergama Belediye Meclis Üyesi Av Olgu Altuğ Kemaller Egedesonses'te Murat Karakaş'ın canlı yayın konuğu olarak soruları yanıtladı. Kemaller, Bergama Belediye yönetiminin 1 yılını değerlendirdi.
Kemaller, belediye başkanı Koştu'nun 'Millet Bahçesi' projesinde bakanlıkla yapılan takas işleminde belediyenin bu pazarlıkta zararlı çıktığını ileri sürdü.
Asıl teşekkür edilmesi gereken kişinin ise Millet Bahçesi projesi çerçevesinde stadı bakanlıktan devralmak için bakanlığa verilecek tesisleri görevi döneminde inşa eden eski başkan Mehmet Gönenç olduğunu savundu.
Belediye başkanı Koştu'nun 1 yıllı icraatını da değerlendire Olgu Altuğ Kemaller ile yapılan yayının kaydını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=7vWliQmP1Bw&feature=youtu.be
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —